***       Водещите вечерни новини       на 21 декември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 21 декември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Прокуратурата с подробности за разменените бебета. Софиянец заплаши жена си с убийство


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 21 декември   

 

„ Нито една от майките не е отказала да направи ДНК тест ", сподели заместник-районният прокурор Иван Стефанов.

Целта на следствието е да се откри в кой тъкмо миг е станала размяната. Разследва се и умишлена замяна.

Гривните с номера на ръцете на децата са били вярно сложени, само че на двете дами са били разменени.

Децата към момента са при изписаните като техни майки. Дирекция " Социално подкрепяне " е в течение със случая и като все още няма данни някое от децата да се намира в заплаха.

***

Жената на единия липсващ преди 24 дни риболовец е разпознала тялото, което изплува през днешния ден от бургаското езеро Мандра.

***

Това, което народните представители могат да създадат, е да одобряват механизъм, който да дефинира какъв да бъде размерът ѝ. Ангажиментът за влизането ѝ в действие обаче е на Министерски съвет.

Припомняме, че служебното държавно управление не съблюдава задължението си да внесе Закон за държавния бюджет, което беше с краен период 31.10.2022 година

***

Почти месец откакто разгласи във Фейсбук, че е била жертва на побой по време на фотоси, актрисата Диана Димитрова даде пояснения в Столична дирекция на вътрешните работи. За разпита заяви самата тя.

***

Мъж от София е притеглен като обвинен за закана за ликвидиране на брачната половинка си и нанасяне на телесна щета на домашния им любим. Битовият скандал е станал в пернишкото село Драгичево, а сигналът за него подала пострадалата жена.

Установено е, че мъжът нанесъл прободни рани на домашното им куче с нож, а дамата заплашил с ликвидиране.

Кучето било настанено във ветеринарна клиника с заплаха за живота.

***

Трус с магнитуд от 3.00 по Рихтер е регистриран в 3.19 часа на Северната стена на язовир „ Искър “ след Долни Пасарел. Това разгласи дежурният сеизмолог от НИГГГ.

Епицентърът на труса се намира на 18.7 км на юг от град Елин Пелин и на 26 км от София.

***

Папа Франциск прикани през днешния ден хората да си спомнят за украинските деца, които са на студено тази Коледа, съобщи Ройтерс.

„ Нека помислим за многочислените деца в Украйна, които страдат толкоз доста поради войната “, сподели той в края на седмичната си обща визита във Ватикана.

Откакто Русия атакува съседката си през февруари, папата прави апели за Украйна съвсем при всяко обществено изказване, нормално два пъти в седмицата.

„ Повечето от тези, които видях, не могат да се ухилен “, сподели той за украинските деца, намерили заслон в Рим благодарение на италиански фамилии и благотворителни организации.

***

Населението на Сърбия е намаляло до 6 690 887 души съгласно първите резултати от тазгодишното преброяване на популацията, семействата и жилищата, заяви през днешния ден шефът на сръбския статистически институт Миладин Ковачевич, представен от Танюг.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР